Hvem er vi

Om Café Ganefryd


Café Ganefryd åbnede dørene i april 2014 i Borggade, der forbinder den travle Nørregade med Latinerkvarteret i Aarhus. Vi er en knopskydning på Helsekostbutikken Ganefryd, der ligger rundt om hjørnet i Klostergade.

Hos Café Ganefryd serverer vi 100 % økologisk og masser af hjemlig hygge. Vi laver guldmærket vegetarisk mad helt fra bunden, fyldt med masser af smag, knas og kærlighed. Vores mad mætter både maven og ganen, idet vi har været hele vejen rundt omkring ernæring, kvalitet og sanselighed.

Langt størstedelen af vores retter kan fås både veganske og glutenfri, og alt serveres også som take-away.

Om vores menu


Vores menu inkluderer blandt andet lune panini’er, lækre sandwiches, en skøn veggieburger, dagens suppe, en varm krydret ret, tærte og grøntsagsbøffer.

Hvis du trænger til lidt hverdags-forkælelse, serverer vi en vegetarisk brunch med brød, æg, ost, syltetøj, frugt, sprød salat og lidt til den søde tand. Om lørdagen forkæler vi jer også med pandekager, bær og slowjuice.

Vores brød bager vi selv. Det koldhævede saftige brød er bagt på ølandshvede, fuldkorn og fyldt med kerner. Vores dejlige, glutenfri brød bliver bagt af Helsekostbutikken Ganefryd.

Vores signatur-kager er et kapitel for sig. Der er både noget til den glutenfrie, sukkerfrie og veganske gane. Kom ind og smag!

Tørsten kan du slukke med friskpresset slowjuice, lækre safter og sodavand på flaske, varm chokolade, te eller Aarhus’ måske bedste økologiske kaffe.


Mangler du mad til et arrangement?

Vi tilbyder også firmafrokostordninger, mad til selskaber og arrangementer.

Om os som mennesker


Caféen ledes af Emma og Christine, dedikerede madentusiaster med et stort hjerte for økologi og bæredygtighed.

Vi er passionerede omkring vores mad og går ikke på kompromis med smag, udseende og kvalitet. Vi fokuserer på at følge årstidernes gang og vælger danske råvarer i den udstrækning, det er muligt. Vi er ikke glade for at smide mad ud, og er derfor meget optagede af at reducere madspild. Vi anvender på kreativ vis de mange gode, brugbare rester fra vores produktion, så de kan mætte munde istedet for skraldespande. Resten forsøger vi at spise høns af med.

I caféen møder du også vores ansatte cafémedarbejdere, der alle yder en varm og venlig betjening. Vi vægter den personlige kontakt og kundepleje højt og gør alt hvad vi kan for at forkæle Danmarks sødeste kunder med smukke anretninger og en hyggelig atmosfære.

Vi har fået tildelt det økologiske spisemærke i guld, hvilket vil sige at mellem 90-100 % af vores råvarer skal være økologiske. Vi er stolte af at vi faktisk ligger helt oppe på 100 % – og har ikke tænkt os at gå på kompromis med det!